donderdag 27 september 2007

Horoscoop Rita Verdonk


De perikelen rondom Rita Verdonk, zeer lastig allemaal voor de VVD.

Horoscoop ..lees meer...>Rita Verdonk .
In een interview op TV heeft Rita Verdonk verteld dat zij een weegschaal is met ascendant Schorpioen.Rita Verdonk had al een bijnaam gekregen : IJzeren Rita, gezien haar doortastend optreden als Minister.

woensdag 26 september 2007:
Gesprek Verdonk en VVD-ereleden levert niets op.
DEN HAAG (ANP) - Een gesprek tussen een aantal VVD-ereleden en Rita Verdonk woensdagavond heeft niet tot een oplossing geleid in het conflict tussen Verdonk en de VVD. Verdonk zei na afloop dat ze haar Tweede Kamerzetel blijft bezetten en dat ze ook lid blijft van de VVD.Verdonk sprak in een Haags hotel enkele uren met de ereleden Henk Vonhoff, Frits Korthals Altes en Erica Terpstra. Doel was een uitweg te vinden uit de situatie die is ontstaan sinds Verdonk uit de VVD-fractie is gezet. De VVD wil dat ze haar Kamerzetel nu opgeeft of de partij verlaat. Verdonk weigert dat allebei.Volgens Verdonk was de sfeer tijdens het gesprek goed, maar komt er geen tweede gesprek. Terpstra bevestigde dat.Volgens een VVD-woordvoerder zal het hoofdbestuur van de partij zich nu zo snel mogelijk beraden over de zaak. Een van de opties is het royeren van Verdonk.

ma 15 okt 2007, 21:30
Verdonk neemt met pijn afscheid van VVD

DEN HAAG - Rita Verdonk heeft besloten haar lidmaatschap van de VVD op te zeggen. Wat Verdonk betreft had het niet gehoeven, zegt ze. "De VVD heeft een links bestuur en veel kiezers willen dat niet. Het is geen brede volkspartij meer" .

Geen opmerkingen: