dinsdag 9 oktober 2007

Horoscoop Hans Kazan








Hans Kazàn is geboren op 25 maart 1953
Den Haag.
Geboortetijd onbekend


Klik op horoscoop voor vergroting !

Zijn orginele naam is: Hans Mulder.
Toen hij negen jaar oud was kreeg hij van Sinterklaas een goocheldoos en vanaf dat moment was zijn carrière bepaald. Goochelaar en illusionist wilde hij worden! In 1973 won Hans de eerste prijs illusionisme tijdens de wereldkampioenschappen magic in de Salles Pleyel te Parijs en besloot hij professioneel illusionist te worden.

Hans Kazàn moet miljoenen toveren!

TORREMOLINOS - Goochelaar Hans Kazàn is door de Spaanse rechter veroordeeld tot het betalen van de huurschuld voor het Magic Palace in het Spaanse Torremolinos. Volgens investeerder Bram Bakker is die opgelopen tot 2,4 miljoen euro.
Kazàn (54) verloor de rechtszaak, aangespannen door Bakker , op alle punten. Ook moet hij de gerechtskosten betalen. De Noord-Hollandse investeerder krijgt vanaf 8 november het theater, waarin hij inmiddels zes miljoen euro heeft gestoken, in handen. Eigenlijk zou de uitspraak pas 15 november zijn, maar de rechter heeft dit vervroegd omdat Kazàn en zijn advocaat op 20 september niet op de zitting verschenen. De rechter vatte dit op als minachting en gebrek aan respect voor de rechtbank.
De sluiting van zijn Magic Palace is Hans Kazàn niet in de koude kleren gaan zitten. Maandenlang was de 54-jarige goochelaar en presentator depressief en niet vooruit te branden. Ook kon hij de speciale reis om zijn dertigjarige huwelijk met Wendy te vieren, niet maken. "Dit jaar hebben we het financieel niet breed.” Maar SBS zorgt dat de huwelijksreis er alsnog komt. De familie Kazàn is de eerste bekende familie die voor Groeten uit de Rimboe de jungle in wordt gestuurd.

Hans’ kinderen hielpen hem er de afgelopen maanden weer bovenop. Zoons Oscar (26) en Renzo (24) en Mara (de 26-jarige vriendin van Renzo) zijn als illusionistentrio hard op weg om bekende Spanjaarden te worden. Ze staan inmiddels met veel succes in het casino van Benalmadena aan de Costa del Sol, maar de hele familie helpt een handje. Moeder Wendy verkoopt de kaartjes bij de ingang. De dertienjarige Lara brengt iedereen naar zijn stoel. En de beminnelijke Steven van 22, de jongste zoon van de Kazàns, veegt het podium na afloop van de show. En ook het nummer van de reserveringslijn die op de flyer staat, wordt door een van de familieleden opgenomen. Van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat.

Geen opmerkingen: