zaterdag 20 oktober 2007

Horoscoop Luciano Paverotti



















Pavarotti laat 18 miljoen euro schulden na.
De nazaten van Luciano Pavarotti hoeven niet te rekenen op een riante erfenis. De in september overleden tenor laat vooral schulden na, voor een bedrag van achttien miljoen euro.

Dat schrijft de Italiaanse krant Le Repubblica zaterdag. De rekeningen van de gevierde zanger tonen een passief van elf miljoen euro. Daar moet nog voor zeven miljoen euro rekeningen worden bijbetaald, weet de krant te melden.

Volgens de Italiaanse krant 'La Repubblica' kan zijn tweede echtgenote en moeder van zijn dochter Alica, Nicoletta Montovani, niettemin rekenen op een 'trust' waarin ze exclusief de eigendommen van de zanger in de VS krijgt, goed voor een bedrag van vijftien miljoen euro. Het zou gaan om drie appartementen en schilderijen. De drie dochters uit zijn eerste huwelijk moeten het daarentegen stellen met een villa in Pesaro aan de Adriatische kust en een appartement in Monte Carlo, die ze moeten delen met de weduwe.Van de erfenis blijven voornamelijk schulden over en het is goed mogelijk dat deze mix van testamenten een afloop kent voor het gerecht, schrijft 'La Rapubblica' nog. Voordien werd het fortuin van Pavarotti op 30 tot 200 miljoen euro geschat in de Italiaanse media. De tenor overleed op 71-jarige leeftijd aan de gevolgen van kanker.


De horoscoop: geboren op 12 oktober 1935
te Modena / Italie om 01.40 uur.

Luciano Paverotti is overleden op 6 september 2007.


Deze geweldige opera zanger met zijn prachtige stem, vind je in de horoscoop weer terug bij Neptunus in maagd 2e huis ( zang en talent ) Dit wordt nog eens extra versterkt door dat de gespiegelde neptunus hier ook exact staat....dus allebei op dezelfde plaats.Dus wat een sterk punt in deze horoscoop van Pavarotti.

Met zijn ascendant Leeuw, een krachtige persoonlijkheid , de heerser ascendant = zon staat in weegschaal 3e huis ( communicatie ) dus weet hij zich goed te presenteren bij publiek.

De node staat in het 5e huis steenbok ( spel en vermaak )
We zien 2 spiegelpunten in tweelingen 10e huis ( gespiegelde zon en de node ) wat betekent dit:geestelijk en lichamelijke relaties en de betrekkingen met de openbaarheid, dus het publiek.

Geen opmerkingen: