zondag 14 oktober 2007

Horoscoop Prinses Gracia van Monaco







Monaco herdenkt Grace Kelly 25 jaar na tragisch ongeval

( foto AFP )

zeefdruk Andy Warhol
Om de 25ste verjaardag van haar overlijden te herdenken, houdt de familie Grimaldi een mis in de kapel van het paleis.


Prinses Gracia van Monaco, de voormalige Amerikaanse actrice Grace Kelly, overleed 13 september 1982 ..dus 25 jaar geleden als gevolg van een auto-ongeluk. Ze werd 52 jaar. Ter nagedachtenis worden in enkele steden, waaronder Monaco, tentoonstellingen aan haar gewijd. De zeefdruk van Andy Warhol stamt uit 1984 en hangt in Monaco. ( zie foto )
Grace Kelly wordt geboren op 12 november 1929 in Philadelphia in een katholiek Iers nest. Op haar achttiende trekt Grace naar New York, waar ze drama gaat studeren. Twee jaar later debuteert ze al op televisie, het begin van haar carrière als actrice. Later wordt ze opgemerkt door thrillerregisseur Alfred Hitchcock, die haar als zijn muze ziet.

Net als wijlen Diana Spencer was Grace Kelly een burgermeisje dat prinses werd. Beide vrouwen beleefden een sprookjeshuwelijk dat wereldwijd door miljoenen werd gevolgd, en leefden uiteindelijk niet lang en gelukkig. Ook Grace Kelly kwam bij een tragisch ongeval om het leven. Beiden waren stijliconen; alleen al over hun kleedstijl werden boeken volgeschreven.



Horoscoop .. lees meer...> Vorstendom Monaco
De planeet Neptunus staat in 10e huis, wat altijd met film, theater...en bekendheid ( roem ) te maken heeft.

Leeuw op het MC, met de heer Zon in het 1e huis schorpioen.
Bekijk de prachtige driehoek tussen Zon + Pluto + Maan.

Geen opmerkingen: