woensdag 17 oktober 2007

Horoscoop Rita Verdonk ( Trots op Nederland )

Woensdag 17 oktober 2007. 14:09 uur












Klik op horoscoop

Horoscoop ..lees meer...>Rita Verdonk
Op 18 oktober 2007 wordt zij 52 jaar.
Dus een mooier verjaardagskado is er niet.


Partij Verdonk heet 'Trots op Nederland'
AMSTERDAM - Rita Verdonk begint een eigen politieke beweging.
De partij krijgt voorlopig de naam 'Trots op Nederland'.

Ze gaat voor het front van de troepen........en wil ook Premier van Nederland worden. Trots op Nederland moet een brede partij worden.

De beweging zal zich vooral bezighouden met maatschappelijke problemen als files, ouderenzorg, onderwijs, immigratie en integratie. Met 'Trots op Nederland' wil Verdonk zich richten op die 99 procent van de Nederlanders, die geen lid is van een politieke partij.
Ze wil daarmee „een platform bieden aan alle Nederlanders die zich niet vertegenwoordigd voelen door de Haagse bestuurderselite”.

Trots op Nederland wil zich niet afficheren als „links of rechts”. „Het zal een brede volksbeweging worden, die zich zal richten op het pragmatisch benoemen en daadkrachtig aanpakken van de problemen waar de gewone Nederlanders mee worstelen”, aldus Verdonk.
Het eerste initiatief is een website waarmee ze wil communiceren met de burger. Deze zal eind februari volgend jaar klaar zijn. Om de beweging te kunnen financieren, heeft Verdonk een stichting opgericht: Stichting Vrienden van Rita Verdonk.

De oud-minister van Vreemdelingenzaken en Integratie besloot maandagavond haar VVD-lidmaatschap op te geven en als zelfstandig Kamerlid aan te blijven. De partijleiding had haar gevraagd de partij te verlaten of haar Kamerzetel op te geven. Eerder werd ze na een conflict uit de VVD-Kamerfractie gezet.

Voor Verdonk was het uitgesloten dat ze haar Kamerzetel zou opgeven. Ze verwees daarbij steevast naar de 620.000 voorkeurstemmen die bij de Tweede Kamerverkiezingen in 2006 kreeg.

Geen opmerkingen: